Zoek op term

ROERMONDVOL Oldtimers

zo. 4 aug. 2024 (afgelopen)

 ROERMONDVOL Oldtimers

Liefhebbers van bijzondere auto’s en motoren moeten 4 augustus alvast in hun agenda noteren. Deze zondag is de Roermondse binnenstad namelijk van 13.00 uur tot 17.00 uur dé plek om klassieke voertuigen, motoren en brommers te bewonderen. Ruim 75 voertuigen zullen zichtbaar zijn op het Munsterplein en de aangrenzende Graaf Gerardstraat. Ook dit jaar neemt er weer een leuke variatie aan voertuigen deel, waaronder vooroorlogse auto’s zoals een Ford T uit 1926. 

Een gezellige middag in de binnenstad voor jong en oud
Het gratis evenement is leuk voor jonge en oude bezoekers van de binnenstad. Dankzij de bijzondere mix aan deelnemende voertuigen zijn er auto’s die doen denken aan vroeger, maar ook speciale motoren en brommers die op de jongere bezoekers indruk maken. Er is live muziek in de kiosk op het Munsterplein en deelnemende rock & roll groep Crrrazy Motion uit Geleen verzorgt demonstraties en danst erop los. Daarmee belooft het wederom een gezellige sfeer voor bezoeker én deelnemer te worden op het Munsterplein en de Graaf Gerardstraat.

Extra deelnemers zijn welkom
Bezitters van een bijzondere automobiel of motor kunnen zich nog altijd aanmelden en meer informatie opvragen bij de organisatie. Gezien de naderende datum van het evenement, is een spoedige reactie welkom. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij organisator Ferd Geerlings via info@opwegnaaru.nl. Actuele informatie is te vinden op de website van WeAreRoermond.com.

VerbergenInformatie
gratis
VerbergenWeAreRoermond
WeAreRoermond
Munsterplein
Graaf Gerardstraat
6041 HD Roermond
Nederland